Sunday, July 12, 2009

Crumble ke....?

Baju Lyn 051 copy
Design Inspired by : Pepari Dsign

Ni baju adindaku sayang yang dah lama sangat terperap...dah naik bekulat dah... Dia dh cakap awal2, tak suka bunga2 jadi disebabkan ketandusan & kelembapan berfikir serta kemalasan menjait yang tak terluah dengan kata2 ini...yang terbayang dalam kepala ni cuma design Umi Pepari jer...hahaha... Konon2nye nak cuba nasib la ni...tp dah tau dah mesti tak jadi punyer.... So, jadila design ni CRUMBLE D JUNGLE,sbb skali pandang macam Hutan Batu Kapur jer, hahaha... Anyway, credit & a big thanks to Cik Umi Pepari yang sweeeeeet....

psssssssstttt...rasa macam ada yang kurang jer kan....? Emh, pasti akan ku tambah lagi dan lagi dan lagi... Tungguuuuu!

Eheeem...! dan setelah ditokok tambah....
Baju Lyn 083 copy

Jeng!jeng!jeng!Inilah hasilnye....
Baju Lyn 092 copy

8 comments:

esca said...

ya lah kak roza... seakan pepari punya... saya suka tgk pepari punya.. berkongsi ilham x pe kan?

ku tak sempurna said...

hah??
hutan batu kapur??
ekekeke.. macam tu ke rupanya??


.
.
.
.

lawa laaaaaaaa....
lama tak menjahit manik ke??

aZeeMaH said...

salam

nak tanyer

baper hengget klu nak tempah manik camni?

tq

imankoleksi said...

nice...come visit to my blog... :)
salam kenal..

Rozabeads said...

kts...

Mmg lama gak tak pegang manik ni...Ni baru ada mood sket...:. Byk ke tempahan raye...?

Rozabeads said...

Salam, aZeeMah...
Skali ngan leher RM180...:)

pepari said...

arghhh asal la komen saya tak kuar ni? test lagi sekali muahahaha.. kakak comel.. dah jadi la ni ur crumble.. honestly memang saya rasa ok dah ur design.. terharu saya sbb menjadi inspirasi kepada beader lain.. ada jugak yg sudi.. perhaps kena more bold in term of color.. and finishing part ...

Azie said...

roza, cantik yr crumble nih.. i dah 2 malam cuba buat crumble, asik tak menjadik..

kena mintak tips dari you or sifu crumble, cik pepari nih..