Friday, April 28, 2017

KELAS SULAMAN REBEN MURAH di SENAWANG
 Assalamualaikum wm dan Salam Sejahtera semua...

Kepada warga Senawang dan kawasan sekitarnya...berita baik untuk anda kerana saya akan berada di tempat anda mengikut ketetapan seperti di gambar.

Yuran kelas sangat BERBALOI MURAH! Hanya RM180 sahaja untuk 3 atau 4 jenis bunga berserta filllar iaitu teknik tambahan seperti ranting, bunga kecil dll untuk mencantikkan lagi sulaman anda. Jangan bimbang jika anda tiada pengalaman langsung menyulam reben kerana anda akan diajar dari 0 hinggalah anda boleh membuat sulaman hingga siap.. 

Yuran ini sangat2 berbaloi. Murah sangat Puan-puan.... Zaman saya belajar dulu pun yurannya RM250! Kenapa murah??? Ooooo...sebab saya nak berkongsi ilmu yang sama bersama anda yang nak belajar tetapi tiada kemampuan atau bajet yang tinggi untuk ke kelas seperti ini.. Kalau saya pun saya akan cari kelas yang MURAH dan BERBALOI! Saya nak bantu Puan-puan supaya ada kemahiran dan boleh buat duit dari rumah tanpa perlu meminta-minta dari suami. ada duit sendiri mesti lagi bestkan?  Anda boleh buat macam-macam menggunakan sulaman reben ini. Boleh sulam diatas beg, baju, balang kuih, alas meja, sarung kusyen....ishhhhhhh banyak lagi Puan-puan!

TETAPI...
carilah beberapa orang kawan anda untuk sama-sama belajar. Kalau sorang dan tempat anda pula jauh tak berbaloi pula saya datang kan almaklum dengan harga minyak yang semakin naik..tol lagi......faham-faham je lah ye Puan-puan...heheheee...

OLEH ITU...APA TUNGGU LAGI... 
Yuran dah murah. Puan-puan pun tak perlu pergi jauh-jauh.......saya akan datang berjumpa dan mengajar Puan-puan. Hanya perlu bawa pen dan buku nota sahaja untuk mencatit apa yang saya ajar. 

BUATLAH KEPUTUSAN DAN AMBIL TINDAKAN SEGERA!
 
Hubungi saya melalui whatsaap/msg: 010-2003138 (Rozita Zaibidi)


No comments: