Friday, March 6, 2009

Dah Siap...


Design Inspired By: Noramanik

juntai

Kalau perasan, pada mulanya takde pearl hijau, kononnye nak lari dari kebiasaan yang suka sangat masukkan warna hijau kat apa jua warna baju. Bila dah siap, macam ada yg tak kena jer...jadi dengan sukacitanya bukak balik/kurangkan pearl kuning & jait la pearl hijau...Hijau tu kan warna alam...jadi takde hijau tak 'hidup' la warna alam ni...Akhirnya, inilah hasilnya...

Pas ni nak start jait Projek Mega so maybe tak update. Harap semua faham & mendoakan saya dpt menghasilkan yg terbaik. Bukan masuk sebab nak menang tetapi nak membuat & mempersembahkan yg terbaik sepanjang karier ini...Kepada yg belum/berbelah bahagi membeli tiket dinner RJ, ada duit lbh tu, beli lah & datang untuk support kami...Satu2nya majlis yg mengangkat value wanita melayu, surirumah & sesiapa saja yang meminati bidang ini tak kiralah untuk menjadikan ia punca rezeki/suka2...Kepada yg tak dpt dtg ucapkanlah rasa terima kasih anda kepada ROSITA JAAFAR@RJ diatas daya usahanya yang banyak membantu kita dlm bidang ini. Kepada yang lain, datang ye...jumpa disana...ARIOS!

2 comments:

ku tak sempurna said...

humaannnnggg aiiiihhh...
dasat ko skrg ni sepanjang peninggalan aku..

muehehehehehehe...

superb la....

aku jeles ni...

aku skang takleh jahit manik selalu... mata ni problema... asyik berair jek...

nanti dah elok, aku akan kejar ko... banyak idea ni ...

hik hik hik...


rindunyaaaaaaaaa dengan manik :D

lintahpachitan norijai said...

cantinye..nor pun tengah belajar tengok buku untuk jahit labuci..
inai pengantin layari http://norijai.fotopages.com
andaman pengantin http://kasehbridal.fotopages.com
bekam lintah layari http://lintahpachitan.blogspot.com
ym:normahjaal@ymail.com